gastouderbureau Dokkum
Ben je op zoek naar een betrouwbaar gastouderbureau in de regio Dokkum? Dan ben je bij Gastouderbureau Jool aan het juiste adres. Gastouderbureau Jool is een persoonlijk en kleinschalig gastouderbureau. Ons belangrijkste uitgangspunt is om een vertrouwde plek te creëren voor je kind, zodat je kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Schrijf je nu in

De voordelen

Gastouderopvang biedt heel veel voordelen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

  • Het is een kleinschalige en huiselijke opvang. Dit zorgt ervoor dat je kind zich veilig voelt.
  • Je betaalt naast het gastoudertarief slechts € 39,00 bureaukosten per maand, ongeacht het aantal kinderen.
  • Dienstverlening aan huis is ook mogelijk.
  • Ons gastouderbureau in de buurt van Dokkum voldoet aan de eisen van de Wet kinderopvang.
  • Wij bieden leuke trainingen en workshops. Lijkt dit je interessant? Informeer gerust naar de mogelijkheden.
  • Wij bieden gastouderopvang in Dokkum en omgeving met veel persoonlijk contact. Wij vertellen je er in het tekstgedeelte hieronder meer over.

Persoonlijke aandacht

Onze gastouders in Dokkum en omgeving geven de kinderen veel persoonlijke aandacht. De kinderen krijgen zo de aandacht die ze verdienen. Dit heeft een positief effect op hun persoonlijke ontwikkeling. In principe zit je kind iedere keer hetzelfde gezicht, want dat voelt vertrouwd.

Onze werkwijze

Na ontvangst van het aanmeldingsformulier nemen wij contact met je op. Samen maken we dan een afspraak voor een intakegesprek. Hierna komt er een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kun je kennismaken met de gastouder in Dokkum of omgeving. Dit gesprek is vooral bedoeld om te kijken of er een klik is tussen de gastouder en vraagouder. Staan beide partijen er positief in? Dan wordt er een afspraak gemaakt voor een koppelingsgesprek. In dit gesprek komen ideeën en wensen aan de orde. Ook zal er een proefperiode zijn. Zo weet je zeker dat je kind bij de juiste gastouder is.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in ons gastouderbureau in de buurt van Dokkum? Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via: 06 22 685 429 . Ook kun je mailen naar: info@gobjool.nl. Neem een kijkje op onze website om nog meer informatie te verkrijgen. Gastouderbureau Jool helpt je bij het vinden van een passende gastouder in Dokkum of omgeving.