Gastouderbureau Jool is een organisatie met een moderne kijk op gastouderopvang. Het kind staat bij ons altijd centraal. Door continu op zoek te gaan naar de meest effectieve werkwijzen, blijft er meer tijd over om te besteden aan de kwaliteit van de opvang. Ook blijft het hierdoor voor u betaalbaar.

Het kind is de belangrijkste persoon binnen onze dienstverlening. De ontwikkeling, verzorging en veiligheid van het kind staan centraal. Door duidelijk, pro-actief en betrokken te zijn, bieden we de ondersteuning zodat het kind de ruimte wordt gegeven die het nodig heeft om zelfredzaam en verantwoordelijk te worden.

Even voorstellen

Ik zal mezelf hier kort introduceren, zodat u weet met wie u te maken krijgt als u contact opneemt met gastouderbureau Jool. Mijn naam is Alina Bruining-van der Heide. Ik ben getrouwd en samen hebben we twee dochters en een zoon.

Acht jaar lang heb ik gewerkt in de kinderopvang. Tijdens mijn werk heb ik gebruik gemaakt van een gastouder voor onze eigen kinderen. Opvang door een gastouder sprak ons erg aan vanwege de kleinschaligheid, de flexibliteit en de huiselijke opvangsituatie. Onze ervaring als vraagouder zijn zeer positief geweest.

De bovengenoemde aspecten, samengevoegd met mijn ondernemingsdrang, inzet en enthousiasme, hebben mij in 2016 doen besluiten om zelf een gastouderbureau te starten. Graag wil ik u zo goed mogelijk van dienst zijn en, samen met u, vraagouders en gastouders, zorgdragen voor een, in alle  opzichten, goede opvang van uw kinderen.